Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  УСЛОЖНЕНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА

УСЛОЖНЕНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА

06.01.2017

Актуализирана информация към 17.00ч.: 

В събота, 07.01.2017г. ,няма да бъдат правени съботни доставки никъде в страната. Няма да бъдат транспортирани и експортни пратки за чужбина. 

Вътрешни пратки, приети от изпращачи на 05-06.01.2017г., ще бъдат доставяни с удължен срок до 10.01.2017г. 

 

Уважаеми клиенти,

Моля, имайте предвид, че тежките метеорологични условия в страната доведоха до затваряне на пътища и проходи и спиране движението на всички камиони и леки автомобили в определени райони. Поради тези причини бихме искали да ви информираме за следните закъснения:

  • Всички пратки, изпращани ОТ районите на София, Видин, Враца, Монтана, Ботевград, Петрич, Сандански, Благоевград, Кюстендил, Перник и Дупница ПО НАПРАВЛЕНИЕ районите на Шумен, Търговище, Варна, Добрич, Плевен, Ловеч, Севлиево, Габрово, Велико Търново, Троян не са пристигнали тази нощ. 
  • Всички по-обемни и палетни пратки ОТ районите на Русе, Шумен, Търговище, Варна, Добрич, Плевен, Ловеч, Севлиево, Габрово, Велико Търново, Троян ЗА районите на София, Видин, Враца, Монтана, Ботевград, Петрич, Сандански, Благоевград, Кюстендил, Перник и Дупница не са пристигнали също. Писмата и по-малките пратки успешно са транспортирани.
  • Всички пратки ОТ районите на Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, Кърджали, Хасково, Пловдив, Смолян, Пазарджик ЗА районите на София, Видин, Враца, Монтана, Ботевград, Петрич, Сандански, Благоевград, Кюстендил, Перник и Дупница не са пристигнали.

Също така днес няма да се обслужват районите на Разград и Силистра. Всички пътища в района са затворени за движение на всякакви видове моторни превозни средства. 

Магистралата от Шумен до Варна също е затворена, затова всички пратки за районите на Варна и Добрич няма да пристигнат днес.

С оглед на усложнената пътна обстановка, до нормализиране на движението, ще има забавяния както при вземане на заявени пратки от изпращачите, така и при доставката на пратки на получатели.

Правим всичко възможно за обезпечаването на транспорта и обслужването на всички пратки. 

Благодарим за Вашето разбиране!

Екипът на Ин Тайм