Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Интервю: Нежната страна - Екатерина Малинова

Интервю: Нежната страна - Екатерина Малинова

26.09.2017
Интервю: Нежната страна - Екатерина Малинова
Екатерина Малинова е една за много. Тя е единствената дама куриер в софийския екип на "Ин Тайм - UPS". 29-годишна е, а работи в куриерската компания вече три години, обслужвайки района на кв. "Лозенец" в София. Какво е да бъдеш жена в една толкова мъжка професия, Екатерина разказа набързо между поредните пратки в натоварения градски трафик. 
 
 
По колко километра изминаваш средно на ден?
С колата около 70 км на ден, но и пеша се натрупват доста.
 
С какъв автомобил?
Citroen Berlingo, който, разбира се, е брандиран с логото и символите на "Ин Тайм".
 
Как се чувства една дама в тази на пръв поглед мъжка професия?
В началото се чувствах странно, но вече не ми прави никакво впечатление. Цял живот съм се занимавала със спортове, така около мен винаги е имало повече мъже отколкото жени и съм свикнала да съм в по-мъжки свят. Тренирам джудо и самбо. Това са доста мъжки, бойни спортове. Вероятно те ми помагат да се адаптирам толкова бързо в една изразено мъжка професия. Единствена жена съм в екипа от куриери на "Ин Тайм - UPS" за София. Това, че нямам колежки обаче никога не е било проблем за мен. Свикнала съм да бъда сред мъже. Преди време имах колежки, но в момента съм единствена жена-куриер.
 
 
С кои неща в работата си се справяш по-добре от мъжете?
Не мисля, че има съществена разлика между моята работа и тази на мъжете. Справям се с всичко. Имам проблем единствено с много тежките товари. За тях обаче винаги мога да разчитам на помощ от някой от колегите - единствена дама съм, все пак.
 
Защо ти харесва тази работа?
Работата е много динамична, непрекъснато съм в движение. Всеки ден е различен. Това много ми харесва и пасва добре на динамична, бойна натура като моята. Харесва ми и че структурирането на времето до голяма степен зависи от мен самата и моята организираност. Имам известна независимост и това ме кара да се чувствам добре. 
 
Кои са нещата, които най-силно цениш в "Ин Тайм - UPS"?
Харесва ми, че наистина приключвам работа във времето, в което е обявено и никой не ме задържа повече. На много места не е така. Друг голям плюс за мен е, че мога да се разполагам с времето си за почивка когато ми е удобно. Доволна съм и от условията, от колегите, от клиентите, с които работя, както и от самата куриерска компания, която не спира да се развива и по този начин отваря повече възможности и пред хора като мен. 
 
Имаш ли приятели сред колегите си?
Има много стойностни хора, с които общувам в "Ин Тайм". Радвам се, че ги срещнах благодарение на куриерската компания и че мога да бъда част от толкова сплотен колектив. 
 
Какво обичаш да правиш извън работно време?
Обичам да тренирам бойни изкуства - джудо и самбо. Да се виждам с приятели, да бъда със семейството си. Активен човек съм. Движа се много благодарение на работата си, но обичам да го правя и когато съм в почивка. Движението е моят начин да разпускам.  
 
 

Още интервюта с куриери на "Ин Тайм-UPS":
 
>> Ако имате пратка, благодарение на нашите куриери тя може да бъде доставена до повече от 220 държави и територии в цял свят. Можете да направите заявка за куриер на тел. 0 700 1 88 77 или *9696