Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Как да изпратим подаръците икономично и навреме

Как да изпратим подаръците икономично и навреме

08.12.2017
 
Ако желаете подаръците ви да стигнат до вашите партньори навереме, възползвайте се от нашите услуги още в началото на декември – няма защо да чакате последния момент. За да спестите средства и време, ви препоръчваме следните възможности:
 
> За Европейски съюз:
Ако се нуждаете от икономична доставка до държави на територията на Европейския съюз, препоръчваме ви "UPS Standard ®". Възползвайте се от подобрените срокове на доставка в сухопътната мрежа на UPS в Европа.Сухопътната услуга на UPS е подходяща за не толкова спешни, но икономични доставки. За да достигнат вашите празнични пратки навереме при добър баланс между бързина и икономичност, трябва да ги изпратите в началото на месец декември.
 
> За България:
Ако желаете да доставим коледните пратки в рамките на страната навреме, трябва да пуснете пратките си в началото на декември.
 
Имайте предвид, че както Дядо Коледа, така и "Ин Тайм" няма да превозва извънгабаритни пратки по мрежата си. Изключението засяга товари, надвишаващи 1000 кг и с размери по-големи от 120/120/180 см, максимална дължина 270 см и надвишаващи максимален размер като сума от дължина и обиколка – 330 см.
 
Целта е да предложим услуги с най-високо качество и гарантирана скорост на доставка.
 
Според Общите условия на куриерска фирма "Ин Тайм" ООД подаръците могат да бъдат от 0,5 кг до стандартно европале. Максимална дължина до 2,70 м и максимален размер като сума от дължина и обиколка 330 см.
 
Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас на тел. 0 700 1 88 77 или *9696.
 
С пожелание за успешна предпразнична подготовка,
Екипът на "Ин Тайм" ООД