Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  "36 часа" точно навреме - "Ин Тайм"/UPS с подкрепа за благотворителния ултрамаратон

"36 часа" точно навреме - "Ин Тайм"/UPS с подкрепа за благотворителния ултрамаратон

18.01.2018
 
"Ин Тайм" - UPS Bulgaria реши да подкрепи благородна и интересна инициатива. Куриерската фирма е един от основните спонсори и логистичен партньор на първото в света непрекъснато бягане по пътека в рамките на 36 часа в подкрепа на децата с онкохематологични заболявания. Предизвикателството е на ултрамаратонеца Краси Георгиев. На 19-20 януари в Park Center Sofia той ще се опита да направи продължителното бягане, като основна цел е набиране на средства за тренировъчни спортни лагери на деца, преборили рака и покриване на разходи за участието им на международното състезание "Игри за победители 2018" в Москва.
 
Куриерска фирма "Ин Тайм" (оторизиран изпълнител за услугите на UPS за България) реши да подкрепи инициативата, за да съдейства за цялостната организация на събитието, неговата популяризация и логистика. С вътрешните си куриерски услуги компанията допринася и за доставката на част от материалите и оборудването за кампанията. Тениските, предназначени за екипа на "36 часа" на място, също са осигурени от куриерската компания и са брандирани с логата на "Ин Тайм" и UPS.
 

Фотограф: Георги Даскалов
 
По време на 36-часовото бягане Краси Георгиев планира да не бъде сам. В непосредствена близост до пътеката, на която ще бяга той, ще бъде инсталиран втори уред. Предназначен е за всички желаещи да подкрепят ултрамаратонеца и неговата кауза. За целта за всеки пробягани 100 метра на пътеката посетителите ще даряват по поне 1 лв. в специални брандирани кутии на място. Достъпът до втората пътека за посетители е свободен от старта в 10 ч. сутринта до 22 ч. вечерта в петък. През съботния ден - от 9:30 ч. сутринта до очаквания финал в 22 ч. За включване в инициативата не е необходимо предварително записване. Достъпът е свободен, като единственото ограничение ще бъде при образуване на опашка от чакащи - в такъв случай бягащите ще бъдат ограничавани до максимална дистанция от 1 км (около 5 минути). Няма ограничение за минимална дистанция и събитието е подходящо и за хора без опит в бягането. Организаторите приканват желаещите да бягат на втората пътека до Краси Георгиев да носят чифт чисти и удобни за бягане обувки, ако искат тичането им да бъде по-комфортно. 
 
 
Освен на място в Park Center Sofia има възможност и за дистанционно участие в инициативата чрез мобилното приложение Strava (събитие "36 часа": https://goo.gl/GUJohD). В седмицата на предизвикателството "36 часа" (15-21 януари) всички желаещи да подкрепят каузата могат да запишат изминатите от тях чрез бягане километри и да дарят съответната сума по банковата сметка на Сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" (IBAN: BG13FINV91501014721936; Основание за плащане: "36 часа"). 
 
"Тези деца са едни истински малки супергерои. Те се борят, надвиват ужасна болест и след това имат сили, дух и желание да спортуват. Защо да не направя нещо изключително и аз за тях? Защо да не се потрудят и други хора, да се замислим за тези деца и да им помогнем, за да са още по-активни и да разберат, че за нас са важни, че са герои? 36 часа по пътечка са нищо в сравнение с преживяното от децата, преборили рака. За мен не е важно постижението, рекордът, а възможността да им помогнем." – разказа ултрамаратонецът.
 
Стартът на 36-часовото бягане е планиран за 10 ч. сутринта на 19-ти януари (петък), а финалът - за 22 ч. вечерта на следващия ден (20-ти януари, събота). В този часови интервал Краси ще се опита да бяга, прекъсвайки единствено с кратки паузи за физиологични нужди и съдействие от рехабилитатор. По голямата част от храненията, както и приемът на вода и други напитки, ще бъдат в движение. 


Фотограф: Георги Даскалов
 

Основни организатори на предизвикателството "36 часа" са агенция за дигитален маркетинг и PR "all6", "Roobar", сдружение "Деца с онкохематологични заболявания" и Park Center Sofia. Сред основните партньори са куриерска фирма "Ин Тайм" - оторизиран изпълнител за услугите на UPS за България, спортен клуб "Бегач", Questers, Wness TV, Fina Style, Run BG, Running zone, Life Fitness, Fru-da-da и други. Медийни партньори са Дневник, Sportal.bg, 360 и Run BG.

>> Повече за "36 часа" можете да научите от събитието във фейсбук

>> Фенстраница на Краси Георгиев