Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Благотворителен турнир по минифутбол в Благоевград с "Ин Тайм"

Благотворителен турнир по минифутбол в Благоевград с "Ин Тайм"

24.01.2018
Благотворителен турнир по минифутбол в Благоевград с "Ин Тайм"

Над 4 xил. лв. бяха събрани по време на благотворителен тypниp по минифутбол, който нашият колега Антон Йовков организира в Благоевград. Целта е да се обединят спортисти и любители на спорта, за да се помогне на децата с увреждания от социалните центрове в града.

 

 

 

 

 

 

В основата на реализацията на добрата идея е нашият колега, който е Главен организатор в офис Благоевград на "Ин Тайм". Антон, освен че е един от най-отдадените на работата си служители в куриерската фирма, е и изключително сърцат футболист в свободното си време. Той успя да сбъдне своя мечта, организирайки благотворителното събитие, както и да привлече колеги от "Ин Тайм", които да се включат в турнира. Куриерската компания също подкрепи състезанието и неговата кауза, ставайки спонсор на мероприятието.

 

 

Благодарение на усилията на Антон Йовков, 12 отбора се включиха в турнира, а средствата, набрани чрез състезанието, ще бъдат насочени за подпомагане на Центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания.

 

Основни организатори на инициативата са Българска фентъзи футбол асоциация и Община Благоевград.

 

 

За друга благотворителна инициатива, която "Ин Тайм" подкрепи - "36 часа" бягане по пътека в подкрепа на децата, победили рака, можете да научите оттук.