Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  "Ин Тайм"-UPS - част от AUBG Olympics 2018

"Ин Тайм"-UPS - част от AUBG Olympics 2018

20.04.2018
Куриерска фирма "Ин Тайм" - UPS България отново се включва в интересно събитие. На 22 април 2018 (неделя) в парк "Бачиново", Благоевград, ще бъдем част от тазгодишното издание на "AUBG Olympics". На място ще предложим 40% отстъпка за всички услуги и всички държави, при изпращане от нашия офис в Благоевград.
 
 
Мини-олимпиадата е инициатива на студентите от Американски университет в България (AUBG). Тя ще започне в 9 ч. сутринта на 21 април с тържествена церемония по откриване. Следват специална програма, заря и ритуално запалване на олимпийския огън. В олимпиадата се очаква да се включат над 800 студенти от AUBG като състезатели и публика, а сред присъстващите да са и университетска администрация, професори и жители на благоевградската общност. След края на състезанията ще се проведе и официална церемония по награждаване, като победителите ще получат своите отличия от изявени български спортисти. Събитията ще приключат около 18 ч. в неделния ден (22 април). Всичко това ще се случи на бейзболното игрище "Porter Park" в парк "Бачиново" в Благоевград.
 
Куриерска фирма "Ин Тайм" - UPS България е един от спонсорите на олимпиадата. В неделния ден (22 април) ще имаме свой кът на място, от който всеки ще може се сдобие с талон за отстъпка за изпращане на международни пратки. Специално за всички посетители и участници на събитието сме предвидили 40% отстъпка за всички услуги и всички държави, при изпращане от нашия офис в Благоевград. На място ще можете да се консултирате с нас и за видовете куриерски услуги, които предлагаме. 
 
Очакваме ви Благоевград!