Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  "Ин Тайм"-UPS - логистичен партньор на "Продукт на годината" 2018

"Ин Тайм"-UPS - логистичен партньор на "Продукт на годината" 2018

20.04.2018
Куриерска фирма "Ин Тайм" - UPS България отново има удоволствието и отговорната задача да бъде логистичен партньор на един от най-интересните и значими конкурси в страната - "Продукт на годината" 2018

 
Церемонията по връчване на наградите за "Продукт на годината" 2018 ще се проведе на 23 април в Sofia Event Center. Събитието, както и самият конкурс, се реализират с нашата логистична подкрепа. На място ще имаме и информационен щанд, благодарение на който ще можем да предоставяме информация за международните услуги, които предлагаме в над 220 държави и територии чрез куриерската мрежа на UPS. Ще можем да отговаряме и на конкретни запитвания, както и да разкажем за услугите, с които UPS подпомага бизнеса, правейки го по-конкурентен. 
 
Ролята ни логитичен партньор е изключително важна и отговорна, а работата, свързана с тази инициатива, започна много преди самата церемония. Чрез куриерската ни мрежа събираме всички номинирани продукти, окомплектоваме ги в специално изработени за церемонията торби, а след това всичко се опакова в кашони, за да се запази добрият вид на продуктите. Като част от работата ни, имаме задачата и да доставим всичко необходимо точно навреме в Sofia Event Center, както и да поднесем подаръчните комплекти с наградените продукти на гостите на церемонията.

 
>> Повече за конкурса "Продукт на годината" можете да научите оттук: http://www.produktnagodinata.bg/