Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Ин Тайм-UPS Bulgaria - генерален партньор на кръгла маса „Bulgarian ICT Watch“

Ин Тайм-UPS Bulgaria - генерален партньор на кръгла маса „Bulgarian ICT Watch“

17.05.2018
 
"Ин Тайм" - UPS Bulgaria е сред генералните партньори и спонсор на Седма годишна кръгла маса „Bulgarian ICT Watch“, която се провежда на 17 май в International Business School, София.
 
Кръглата маса BULGARIAN ICT WATCH e мащабен проект на ICT Media и БАСКОМ, който има за цел да подобри диалога и възможностите за сътрудничество между държавата и ИКТ бизнеса за износ на високотехнологични продукти. Представители на Държавата, браншовите организации, ИКТ компании и консултанти традиционно взимат участие в обсъждане състоянието на българския ИКТ износ, ролята на държавните институции в насърчаването на този процес и възможностите за износ на ИКТ продукти на конкретни целеви пазари за българските ИКТ фирми през 2018 г.
 
Сред лекторите и участниците в събитието са:
  • Александър Манолев - Заместник-министър на икономиката;
  • Стамен Янев - Изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции;
  • Габриела Козарева - Изпълнителен директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия
  • и други.
През годините инициативата по традиция е провеждана със съдействието на Министерство на икономиката на Република България, Българска агенция за инвестиции (БАИ), Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българска аутсорсинг асоциация (БАА).
 
>> Повече за събитието - тук.