Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  „Логистика в действие“ – наш служител в състезание с мотокари

„Логистика в действие“ – наш служител в състезание с мотокари

07.06.2018
 
Какво се случва, когато логистиката влезе в действие и колко майсторство може да се покаже в управлението на електрокар?
 
Очакваме да научим от нашия колега Кирил Стоев, който ще се включи в състезанието с електрокари „Логистика в действие 2018“. Кирил е Организатор-сортировач и Мотокарист в куриерска фирма "Ин Тайм"-UPS България. Състезанието е част от програмата на "Шоу в склада - Логистика в действие" - специализирано изложение за склад, логистика и транспорт, което ще се проведе на 14 и 15 юни 2018 г. в cargo-partner iLogistics center (София, ул. Подполковник Васил Златарев 44 А, в района на летище София, близо до метростанция Софийска Света гора).
 
Събитието е уникален форум, съчетаващ класическото търговско изложение с демонстрации на машини, споделяне на добри практики и единственото по рода си Състезание за най-добър водач на кари. Всичко това се случва в истински склад – реалната работна среда на машините и технологиите. 
 
Състезанието се провежда за трета година и е за майсторство и бързина при управлението на кари. В него може да вземе участие по един представител от фирма, който притежава свидетелство за управление на кари. Отчита се време и майсторско маневриране.
 
Участниците в атрактивното състезание ще се състезават с машини, предоставени от TOYOTA, Hyster, Hyundai и EP Equipment. Първите трима, излъчени като победители и през двата дни на състезанието, ще получат парични награди.