Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Намалена такса „Декларирана стойност“

Намалена такса „Декларирана стойност“

13.08.2019

Възползвайте се от новата, намалена такса за допълнителната  услуга „Декларирана стойност“ на Ин Тайм и спокойно насочете вниманието си към основния си бизнес!

 

Уважаеми клиенти,

За да осигурим Вашето спокойствие при превоза на по-скъпи и чувствителни към условията на транспорт пратки, от 2 август намалихме таксата за допълнителната ни услуга  „Декларирана стойност“.

Таксата за услугата ни „Декларирана стойност“ е:

  • 0.36% от декларираната стойност за пратки с много чупливо съдържание  - стъкло, керамика, фаянс, електроника, осветителни тела, уреди и др.
  • 0.12% от декларираната стойност за всички останали пратки.

 

Например, ако изпращате компютър и декларирате, че стойността му е 1000лв, ще заплатите за услугата ни „Декларирана стойност“  (0,36%) такса в размер само 3,60лв. Срещу тази такса ще получите пълно обезщетение в случай, че настъпи щета при транспортирането на Вашия компютър.

В случай, че пратката е от текстил, например официална рокля на стойност 300лева, то можете да се възползвате от услугата ни „Декларирана стойност“ с 0,12% такса и в този случай ще заплатите само 0,36лева.

*Декларираната стойност на съдържанието на пратка не може да надвишава 25 000 лева или действителната стойност на съдържанието й.

Екипът на Ин Тайм