Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Съобщения във връзка с COVID-19

Съобщения във връзка с COVID-19

12.03.2020

Уважаеми клиенти, 

Във връзка с привременните мерки за предотвратяване на епидемична ситуация със заболяването COVID-19, е публикувано решение на Министерски съвет №159 от 8 март 2020 година, с което се постановява следното: 

т.5. На основание чл. 36 от Договора за функционирането на Европейския съюз и чл. 10 от Регламент (ЕС) 2015/479 забранява износа на наличните запаси от предпазни медицински средства (еднократни гащеризони, маски с филтър, хирургични маски, защитни очила, латексови/нитрилови ръкавици и калцуни), произведени, притежавани или дистрибутирани от физически и юридически лица, до осигуряване на наличните нужди на територията на страната. Физическите и юридическите лица, да съдействат при условията на форсмажорни обстоятелства на основание чл. 34 и 35 от Закона за защита при бедствия.

Уведомяваме ви, че в изпълнението на горната разпоредба няма да приемаме пратки, които попадат в обхвата на тази забрана. 

Също така с оглед на предприетите от Ин Тайм мерки за предпазване от заболяването COVID-19, куриерите ни ще приемат и доставят пратки, адресирани от и до здравни заведения, лаборатории, медицински институции, фармацевтични фирми и други, само до главен вход на сградите, регистратури и рецепции. Молим всички изпращачи и получатели да предават и приемат своите пратки по посочения начин, като в случай на отказ, ще отразяваме информацията към пратките. Още веднъж благодарим за вашето съдействие при спазване на превантивните мерки в настоящата ситуация. 

 

С уважение, 

Екипът на Ин Тайм