Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Новини  »  Обслужване на пратки Брекзит

Обслужване на пратки Брекзит

31.12.2020

Последна актуализация към 25.01.2021г.

Уважаеми клиенти, 

Актуална информация за обслужването на пратки, пътуващи от и до Великобритания, можете да прочетете в този документ

Допълнителна информация за необходимите условия и документи за пратки, за които се налага митническо освобождаване, можете да намерите тук (митническо представителство за сметка на изпращача) и тук (митническо представителство, което се заплаща от получателя на пратките). 

С уважение, 
Екипът на Ин Тайм

For more information about customs processing you can click here.

----------------------------------------------------------

Последна актуализация към 25.01.2021г.

Уважаеми клиенти, 

Поради огромният обем пратки, пристигащи от Великобритания, обработката и доставките се осъществяват със забавяне. Ако видите следния статус при проследяване на вашата пратка от Великобритания: "Задържана", това означава, че се налага допълнителна дейност по митническо обработване и освобождаване на пратката. Ако използвате нашите услуги за митническо представителство, повече информация за тях можете да прочетете тук: 

НОВО! Информация за митническите условия при освобождаване на пратки Brexit, при заплащане на таксите от изпращача и при освобождаване за сметка на получателя.

Обръщаме внимание, че свързването с нашите телефони е силно затруднено и препоръчваме комуникацията по имейл. Молим за вашето разбиране, тъй като обемите на пратките са многократно увеличени и процесът по обработка е по-дълъг от обичайния. В меню Международни куриерски услуги на сайта ни можете да намерите и допълнителна информация за митническите ни услуги. 

-----------------------------------

31.01.2021г. 

Уважаеми клиенти и партньори,

Считано от 01. 01. 2021 г., Великобритания напуска Европейския съюз и митническия съюз. За подробни указания относно движението на пратките от и до Обединеното кралство моля, прочетете повече тук. Бихме искали да Ви обърнем внимание, че за окончателния митнически режим, както и за спецификата относно сухопътните пратки до и от Обединеното кралство, ще Ви информираме своевременно в началото на 2021година.