Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Фесто Производство ЕООД

Фесто Производство ЕООД

Фесто Производство ЕООД

С Ин Тайм експресноста на доставките е гарантирана

Историята на сътрудничеството между „Фесто Производство ЕООД” и „Ин Тайм” ООД е дългогодишна. През 2002 г. то бе поставено на официална основа. Подписан бе рамков договор с клаузи за обслужване на експорта и импорта на дружеството, както и пълно митническо представителство по двете направления. С течение на времето контактите между двете фирми се задълбочиха и се превърнаха в един надежден и гладко действащ механизъм, или както обобщава Албена Костова от отдел „Митническа обработка”: „Фесто Производство ЕООД” е клиент, с който се работи изключително спокойно. Хората от отдел „Материално стопанство и логистика” са професионалисти, които са наясно с митническите процедури. Те са стриктни както в своята дейност, така и в документацията, която изискват от партньорите си. Това облекчава изключително много съвместната ни работа.”

Фирма "Ин Тайм" ООД е създадена през 1990 г. и е основоположник на куриерските услуги на територията на страната.
Вече почти 20 години Ин Тайм е представител в България на най-голямата компания за експресни доставки на пратки в света и глобален лидер в областта на управлението на доставки - UPS.
През настоящата 2010г. Ин Тайм чества своя 20-годишен юбилей с множество социални инициативи, свързани с подобряване на околната среда, служителите и техните семейства, както и различни жестове към дългогодишни партньори и доставчици.
Прецизността и надеждността на услугите, осъществявани от фирмата, се постига от мащабна и високотехнологична система за доставки, съставена от 25 центъра, които покриват изцяло територията на страната, 2 експресни офиса в центъра на София, голям и модерен автомобилен парк, собствени складови площи, висококвалифицирани служители и използването на авангардни информационни технологии.
Освен разнообразните услуги, Ин Тайм предлага и различни уникални продукти, като с особен интерес от страна на клиентите се ползва експресният плик (UPS Express Envelope) предназначен само за кореспонденция и документи, с фиксирана тарифа за изпращане без ограничение в теглото или броя на страниците.
С цел да предостави комплексно решение на нуждите на своите клиенти, освен международните куриерски услуги на UPS, Ин Тайм ООД извършва експресни доставки от врата до врата на цялата територия на България на изключително конкурентни цени.

Ин Тайм ООД е сертифицирана по IS0 9001 от LRQA. Фирмата е избрана за една от най-известните марки в България за 2008 г. от жури на авторитетната организация Superbrands и е включена в каталога и за същата година.