Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Илекс ООД

Илекс ООД

Нашият събеседник Павел Илев, е експортен мениджър във ф-ма Илекс ООД. Ф-мата е с 30 служителя е производител на металорежещи инструменти, кашони и опаковки от велпапе . От 12 години изнася металорежещи инструменти за Франция и САЩ.

Избрахме ги за рубриката Любим клиент защото са много амбициозна фирма, а самият г-н Илиев е общителен и любознателен. Срещите с него са много интересни и ползотворни и за двете страни. От една страна ние му помагаме с нашите знания и опит в сферата на експортната дейност, а от него получаваме информация за клиентите в региона, с които те работят (за потенциала и развитието на фирмите, както и тяхната платежоспособност ).

Уважаеми г-н Илиев, какво бе първото ви впечатление от фирма Ин Тайм?
Когато посетих за пръв път офиса на "Ин Тайм" ООД останах изненадан от топлото посрещането и специалното внимание към мен. Освен това ми направи приятно впечатление, че много бързо ми дадохте цена и срок на доставка.

Работили ли сте с други куриери?
Истината е, че първата си пратка изпратих по ABC за Франция. Причината е, че ми дадоха по- добра цена. Но се "издъниха" и пратката ми вместо да бъде доставена за една седмица беше изгубена и едва след един месец успяха да я доставят. Това ме разочарова и аз отново се обърнах към UPS. Разговарях с вашият търговски представител и той ме убеди, че освен гарантиран срок на доставка ще получа по-качествено обслужване на по- добри цени.

Какво е вашето мнение за услугите, които предлагаме?
Доволен съм от индивидуалния подход към клиента, широката гама услуги, сигурността и възможността за проследяване на пратката.

Но сигурно имате и забележки към нас?
Да, имам няколко - нямате запазено място за паркиране пред офиса и това ме затруднява понякога. Като недостатък на фирмата бих посочил и това, че сайтът на UPS не е на български и няма опция за изчисляване на стойността на транспорта.

Какви са вашите пожелания към фирмата?
Пожелавам ви от сърце да бъдете най-силната куриерска фирма както на регионално, така и на национално и глобално ниво.


Павел Илев
Експортен мениджър
Илекс ООД