Обади се 0700 18 877
Заяви куриер онлайн
Попитай Ин Тайм
LiveChat
Chat with me
UPS - United Parcel Service of America, Inc
Начало  »  Силкотех България ООД

Силкотех България ООД

Силкотех България ООД

Здравейте Казвам се Елизабет Ланге, накратко Бети. Заедно със съпруга ми съм управител на фирма Силкотех България ООД. Фирмата е основана преди 3 години като част от Силкотех Интернационал холдинг. Фирмата е единствена по рода си в България.

Предмет на дейност - преработка на течен силикон на принципа на леенето под налягане. Краен продукт са високо прецизни технически детайли. Те намират приложение в автомобилостроенето, домакински уреди, санитарна техника, електроника и др. 98% от продукцията ни е за предприятия в Западна Европа. Това ни задължава произвежданата продукция да отговаря на европейските изисквания.

Наши клиенти от България са Идеал стандарт Видима АД - Севлиево и Епик електроник асембли АД в Ботевград. Нашето предприятие използва ежедневно транспортни и спедиторски услуги. Ние не само изнасяме по-голямата част от продукцията си, но и внасяме материал, заготовки, уреди и инструменти от Западна Европа.

20 години аз живях и работих в Швейцария. За този период се научих да работя и мисля "по швейцарски". Това ми помага днес при организиране на работата във фирмата. Отговарям за административната организация в нашата фирма - сключване на застраховки, назначаване на персонал, осъществяване на контакти с доставчици, спедитори, организиране на обучения на персонала, връзки с различните държавни служби и контролни органи, реклама и др.

През свободното си време обичам да пътувам, чета, правя преходи в планината, посещавам концерти и театър.

В началото, когато започнахме работата си в България, ни беше трудно да намерим партньори, които да ни вземат на сериозно. Първите доставки трябваше да организираме от Швейцария по интернет. За да започнем дейността си ни трябваха машини, материал и инструменти, които внесохме от Швейцария. Единствената фирма, която отговори на нашето запитване за оферта тогава беше "XYZ". Започнахме да работим с тях.

За нас е важно да получим комплексна услуга от един партньор - напр. митническо представителство, спедиция на по-големи пратки (палета) и експресна услуга. Всичкото това го получихме от "XYZ"*, докато един ден не бяхме неприятно изненадани. Бяхме в летен отпуск. Веднага след отпуската трябваше да произведем пробна серия за един клиент в Швейцария. Необходимият материал щеше да дойде по времето на нашето отсъствие. Още в началото на отпуската се обадиха от офиса на "XYZ", че на митницата има пратка за нас. Те ми отговориха, че вече не предлагат "митническо представителство". Бяхме много разочаровани от факта, че сме разчитали на партньор, който ни остави "под дъжда без чадър". Пратката си освободихме сами. Бяхме изпуснали срокове, трябваше да плащаме глоби и магазинаж. Не успяхме на направим пробите в срок. С една дума некоректното отношение ни струва допълнителни разходи и време.

Тази случка ни принуди да потърсим нов партньор с надеждата той да бъде по-коректен. Обърнахме се към Ин Тайм. Започнахме да работим с тях. В началото на партньорството ни фирмата се намираше в Горна Малина, след няколко месеца се преместихме в София. От началото на тази година сме в Перник. Можем да кажем, че до момента сме изключително доволни от обслужването. Нещата в нашето предприятие са много динамични. Понякога се налага в края на работния ден да изпратим току-що произведена продукция. Достатъчно е предварително да уговорим "спешната" ситуация с куриера. Той планира маршрута си така, че в края на работния ден успява да вземе и нашата спешна пратка. Ин Тайм Перник е наш важен и надежден партньор, на който можем да разчитаме. А това е изключително важно за нас.

Много сме доволни от обслужването при вас. Нашият куриер Боби е много внимателен и коректен, има маниер и възпитание, към което трябва да се стремят българите днес.

Пожелаваме на всички в Ин Тайм много успешна работа!
Бети

* Името на фирмата-куриер е скрито по желание на клиента.