ups-lfc

UPS се гордее, че е първият официален глобален логистичен партньор на футболен клуб Ливърпул. Легендарният клуб има една от най-големите фен бази във Висшата лига и повече от един милиард привърженици по целия свят.

Двете емблематични марки ще работят заедно, за да разширят разпространението на търговските операциите на дребно и електронната търговия с фен артикули на ФК Ливърпул, в световен мащаб.

Какво могат да очакват феновете?
Ще можете да покажете цветовете на любимия си екип, в която и точка на света да се намирате, благодарение на глобалните възможности за доставка на UPS.

Обширният логистичен опит и професионализъм на UPS, ще позволяволи на Червените да предоставят по-добро изживяване на феновете и да доставят официалните стоки в ръцете на привържениците си по-бързо и по-ефективно от всякога.

UPS внася богатство от знания и опит в нашата вече успешна търговия на дребно“, каза Бен Лати, търговски директор на ФК Ливърпул. „Очакваме с нетърпение да видим въздействието, което ще има това и как ще подобри изживяването на феновете по света.“

„Горди сме да бъдем официален логистичен спонсор на футболен клуб Ливърпул“ – каза Кевин Уорън, Директор Потребителски маркетингв UPS. „Нашата глобална логистична мрежа означава, че можем да предложим скорост и надеждност, докато ФК Ливърпул радва феновете си по стадионите. Ние сме готови да доставим отборен дух и гордост на феновете на ФК Ливърпул, независимо къде се намират по света. И докато аплодирате отбора – внимавайте за логото на UPS върху билбордовете на стадиона на ФК Ливърпул – Анфийлд.”

UPS доставя 24,3 милиона пакета до 11,1 милиона клиенти всеки ден и обслужва повече от 220 държави и територии по света. Компанията е призната за най-надеждната компания за доставка от Shipmatrix.

От стимулиране на глобалните продажби на титаничен спортен отбор като ФК Ливърпул до съветване на местни малки компании, UPS има разнородни услуги, подходящи за всеки клиент.
Можете да видите услугите, които UPS предлага от и за България ТУК
За специална оферта можете да ни пишете на sales@intime.bg

Позвънете сега!