ups cargo

Ин Тайм Карго

ИН ТАЙМ КАРГО ООД
ЕИК: 040689795
ДДС №: BG040689795
България, гр. София, р-н Искър,
ул. Неделчо Бончев №41

Ин Тайм Карго ООД e оторизирана фирма – изпълнител на услугите на UPS – SCS (Supply Chain Solutions) за България.

UPS-SCS предлага обширно портфолио от услуги за логистика и дистрибуция, транспорт и превози на товари, интегрирана логистика, проектиране и планиране на логистични вериги. Опитът на UPS в логистиката се простира отвъд транспортните мрежи и обхваща по-обширна верига за доставки.

Като оторизират изпълнител на услугите на на UPS – SCS (Supply Chain Solutions) за България, Ин Тайм Карго желае да Ви помогне да проектирате и изградите индивидуални решения за доставки, както и да извлечете максимална полза от тях.

In Time Cargo UPS air

Въздушен транспорт от и до всяко международно летище

Изпращането на Вашите товари по въздух е по-лесно отвсякога с обширното ни портфолио от глобални услуги за превоз на товари по въздух, което отговаря точно на Вашите подтребности от срокове на доставка. Предлагаме Ви възможността да експедирате и проследявате пратката си от врата до врата, директно от бюрото си, чрез технологията на UPS и максимално използване на мощта на цялата ни мрежа.

In Time UPS cargo sea

Морски и океански транспорт за цели и групажни контейнери

UPS-SCS оперира на световните пристанища, в партньорство с всички големи линейнерни превозвачи, предлагайки пълен набор от услуги за транспортиране на стоки в цели (FCL) и групажни контейнери (LCL), с услуга от врата до врата и персонализирани решения Вода-Въздух с общ транспортен документ.

In Time UPS Cargo1 ground1

Шосеен транспорт до и от Европа, Русия и Близкия Изток за цели и групажни товари

Ин Тайм Карго, организира сухопътен транспорт, за групажни пратки и комплектни товари,  от и до всеки град в Европа, обслужва популярни дестинации в Русия и  Близкия Изток.

Митническо посредничество

Въпреки, че глобалната търговия сближи света, местенето на стоки между границите на световния пазар става все по-голямо предизвикателство. Новите заплахи за сигурността усложниха допълнително този процес. За да постигнете успех, се нуждаете от компетентен и доверен партньор, който да поеме митнческото посредничество.

Складиране и логистика

Индивидуални решения, отговарящи на динамиката на световните пазари. Ин Тайм Карго проектира и обслужва индивидуални решения за складиране,  дистрибуция и контрол  на пратките.

За контакт

При въпроси свързани с Ин Тайм Карго пишете на cargo@intime.bg  или използвайте следните телефони:

Въздушен транспорт

 

02 960 98 22

02 960 92 00

Морски и океански транспорт и

митническо сътрудничество

02 960 98 72

02 960 98 09

Шосеен транспорт

 

02 960 98 34

02 960 98 48

Позвънете сега!