Допълнителни услуги

Недокументна пратка се доставя на получателя срещу заплащане на определена от подателя сума. Възстановяване (изплащане) на сумата от наложения платеж (НП) на подателя  може да се осъществи в брой на адрес, по банков път или с услугата Пощенски паричен превод.

Повече информация

Подателят може да повиши границата на отговорност на Ин Тайм, определена в „Общите условия за взаимоотношенията с потребители на „ИН ТАЙМ“ООД“, ако при подаване на недокументна пратка декларира по-висока стойност на съдържанието и заплати съответната такса.

Повече информация

При доставка на пратка от получателя ѝ се приемат документи, които се връщат на подателя, оформени като писмо, с услугата Стандарт Експрес.

Повече информация

 

Ин Тайм Ви изпраща копие на документа, потвърждаващ доставката на Вашата пратка. Услугата се извършва в срок до три работни дни от доставката на пратката. Датата на доставка на пратката не се взима предвид при изчисляване на срока за връщане на обратната разписка.

Повече информация

Тези услуги предоставят допълнителни възможности на получателя, преди да приеме пратката и преди да заплати дължимите за нея суми.

Повече информация

Доставка в съботния ден на пратки, транспортирани с услугата Стандарт Експрес до населени места от Зона 2.

Повече информация

 

 

Позвънете сега!