Kariera_In_Time

Кои сме ние?

Мрежата на Ин Тайм обслужва всички населени места в България, като доставките се осъществяват посредством доказала надеждността си транспортна мрежа. Това позволява на компанията да предлага широка гама от основни и допълнителни услуги с различно време на доставка и качество на високо ниво.

Услугите Сити Експрес® са специализирани експресни куриерски услуги с акцент върху скоростта на доставката и в създаването на индивидуални, специфични решения за иновативни бизнеси. Услугите са създадени за да имат клиентите ни възможност за доставка още същия работен ден на територията на Столична Община, Божурище и Костинброд.

В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, Ин Тайм предлага и международни услуги с висок стандарт за качество. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява. Ежедневният полет от и до София осигурява регулярен превоз на пратките, тръгващи от България, до разпределителните центърове на UPS. След необходимата обработка само след няколко часа те се пренасочват и поемат към дестинации от цял свят. Освен експресни доставки, UPS осигурява и ежедневен сухопътен транспорт за и извън Европейски съюз.

Какво предлагаме?

 • Възможност за работа в утвърдена компания с голям екип и коректен работодател.
 • Възможност за вътрешни обучения по международни стандарти.
 • Конкурентно възнаграждение съобразено с постигнатите резултати.
 • Богат социален пакет, като карта за спорт, допълнително здравно осигуряване и други.
 • Допълнителни отстъпки при пазаруване от обекти на наши партньори.
D6C_2396_e_RT
D6C_2411_e_RT

Какво търсим?

В Ин Тайм търсим отговорни хора, които имат желание и интерес да работят в сферата на куриерската дейност. Можете да разгледате нашите свободни позиции и да кандидатствате.

Ако искате да се развивате в една от най-динамично разрастващата се сфера на съвременния пазар, станете част от нашия екип!

Свободни позиции за работа в Ин тайм

  Прикачете Вашата автобиография като файл в *.pdf формат (максимален размер на файла - 2МВ)

  *Запознат съм и приемамИнформационната политика за защита на личните данни на „Ин Тайм“ ООД и Информационната политика за защита на лични данни при подбор на персонала на „Ин Тайм“ ООД

  Съгласен съм „Ин Тайм“ ООД, да обработва личните данни от моята автобиография за целите на подбора на персонал за настоящата и бъдещи свободни позиции за срок от 1 г.

  Личните данни, които предоставяте следва да се отнасят единствено до Вас.

  D6C_2246_e
  Call Now ButtonПозвънете сега!