Кога е време да пристигне щъркелът? Научаваме от „40 седмици – пътят на едно дете“ – първата по рода си реалити, онлайн поредица в България, посветена на навременното родителство.

Инициативата е на Движение за национална кауза (ДНК) и е част от набралата популярност кампания „Направи го сега“, провеждаща се в партньорство с куриерска фирма Ин Тайм.

Новата онлайн поредица проследява живота на четири бременни жени. Сред тях има приемен родител, инструктор по каланетика, мениджър на отговорен пост и младо момиче, което тепърва се сблъсква със своята бременност.

 

 

Документалната поредица има по два епизода седмично – във вторник и четвъртък. Целта му е да вдъхнови младите семейства и двойки, които се колебаят или отлагат във времето раждането на деца, да бъде опора на всички настоящи родители, но и да подготви с полезни съвети бъдещите майки, за да посрещнат спокойни новия член на семейството.

Какво е важно да знаем за родителството, кой е най-подходящият момент то да започне, както и отговорите на много други въпроси научаваме от информационна и образователна кампания.

Ин Тайм се включва като партньор на кампанията, защото да подкрепяме значими социални каузи е част от нашето ДНК.

Всички излезли до момента епизоди на 40 седмици – пътят на едно дете“ можете да видите тук.

Позвънете сега!