specialni-opakovki

Транспортирането на вино и други алкохолни напитки за чужбина е изключително специфично. Специализираните UPS опаковки* спомагат за успешното им достигане в цялост до крайната дестинация.

Като оторизиран представител на UPS услугите за България, Ин Тайм предлага на своите клиенти специалните опаковки за транспортиране на стъклени бутилки с алкохолни напитки до 70°.
Предлагаме няколко видове кутии, които позволяват опаковане на различен брой бутилки. Преимущество на този вид транспортна опаковка е, че осигурява много добра устойчивост за лесно чупливи стоки.

В случай, че сте клиент с договорни отношения с Ин Тайм ООД, можете да се обърне към своя търговски представител или офис в града, в който се намирате.
Ако все още нямате договорни отношения с Ин Тайм ООД, може да се свържете с нас за индивидуална оферта на тел. 070018877*9696 или имейл cstc@intime.bg.

Адекватната опаковка е ключова за успешното транспортиране на Вашата пратка.  Специализирани транспортни UPS опаковки за вино са изработени от петпластно велпапе, изключително устойчиво на външен натиск или на неблагоприятни условия.
Можете да свалите каталога ни тук.

  • Специализираните UPS опаковки за вино се използват само за международни пратки.

 

UPS опаковки за транспортиране на вино

Кутия Бутилка (0.7л) Цена (лв.)
Кутия за вино 1 4.20
Кутия за вино 2 5.40
Кутия за вино 3 6.00
Кутия за вино 6 8.40

 

 

 

Позвънете сега!