ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИН ТАЙМ ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР?

НАД 30 ГОДИШНА ИСТОРИЯ И НАТРУПАН ОПИТ КАТО ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА UPS ЗА БЪЛГАРИЯ

United Parcel Service UPS е създадена през 1907г. в Сиатъл, САЩ и е най-старата куриерска фирма в света. Днес, бизнесът започнат от няколко младежи като разнос по домовете, представлява глобална логистична мрежа покриваща всички континенти, предлагаща транспортни решения по въздух, земя и море.

Ин Тайм куриер е съзадена през 1990 година и още от първата си година става доверен, оторизиран партньор на UPS за предоствянето на международни транспортни услуги в страната.

Ин Тайм куриер е първата частна компания за куриерски услуги в България. В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, предлага куриерски услуги от най-висок клас.

С помощта на над 266 самолета, собственост на UPS и над 316 чартърни, 540 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки – писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 220 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават над 24,7 милиона пакета и документа.

В резултат на дългогодишния си опит при предоставянето на куриерски, транспортни и логистични услуги Ин Тайм разполага с мотивиран екип от служители, притежаващ богат опит и потенциал за адаптация към динамично променящите се потребности на клиентите.

КОНТРОЛ НАД ПРОЦЕСИТЕ

Пратките, които обработваме в нашата мрежа, се проследяват на всеки етап от транспортирането, за да осигурим безпроблемното им придвижване, както и надеждността на предлаганите услуги.

БОГАТ НАБОР ОТ УСЛУГИ ЗА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА

Мрежата на Ин Тайм обслужва всички населените места в България, като доставките се осъществяват посредством надеждната ни куриерска мрежа. Това позволява на компанията да предлага широка гама от услуги с различно време на доставка и качество на високо ниво.

Услугите Сити Експрес® са специализирани експресни куриерски услуги с акцент върху скоростта на доставката и в създаването на индивидуални, специфични решения за иновативни бизнеси. Услугите са създадени с цел предоставяне на клиентите ни на възможност за доставка на същия работен ден на територията на Столична Община, Божурище и Костинброд.

В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, Ин Тайм предлага и международни услуги с висок стандарт за качество. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява. Ежедневният полет от и до София осигурява регулярен превоз на пратките, тръгващи от България, до разпределителните центрове на UPS. След необходимата обработка и само след няколко часа те се пренасочват и поемат към дестинации от цял свят. Освен експресни доставки, UPS осигурява и ежедневен сухопътен транспорт за и извън ЕС.

in time courier wear shipment

ФОКУС КЪМ ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

Удобна за електронната търговия е нашата услуга Пощенски паричен превод. Тя се предлага без допълнително оскъпяване и без изискване за минимален оборот. Ин Тайм има създадени специализирани клиентски приложения, с които бързо и лесно бихте могли да подготвяте товарителници, заявки и различни справки.

ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Всички наши бизнес клиенти имат подкрепата на добре обучените ни Търговски представители, с помощта на които могат да получат информация относно видовете услуги, техните цени и възможностите на куриерската ни мрежа.

ОБУЧЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ В ОТДЕЛ „ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ“

В случай, че желаете да получите информация по телефон или имейл, нашите колеги са на Ваше разполжение от 8:30 до 18:00 часа във всички делнични дни и събота от 9:00 до 12:00часа.

Можете да направите заявка за посещение на куриер, справка за цена, информация за транзитно време, да подадете рекламация или споделите препоръка за нашата работа.

СОЦИАЛНО ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ

Инициативи в защита на околната среда

Като организация осъзнаваме своята отговорност за съхраняването на природните ресурси и се стремим непрекъснато да разширяваме мерките за опазване на околната среда.

 • Насърчаваме използването на електронни средства за комуникация в ежедневната дейност на компанията и намаляваме хартиените документи.
 • Разделно събираме отпадъците.
 • При възможност  използваме рециклируеми материали в дейността на компанията.
 • Нашите полиетиленови куриерски опаковки са произведени от партньори, използващи възобновяеми източници на енергия.
In Time courier on road

Социално отговорни инициативи

Ние от Ин Тайм се стремим да сме реален участник в подпомагането на благотворителни и социални каузи, които имат пряко влияние върху обществото.

Подпомагаме социално-отговорни инициативи и организации с логистичен и финансов ресурс.

Служители и условия на труд

 • Осигуряваме здравословни и безопасни условия на труд на служителите си.
 • Спазваме трудовото и осигурителното законодателство.
 • Разработваме програми за обективно и справедливо заплащане на положения труд.
 • Насърчаваме лесната и честна комуникация между ръководството и служителите.
 • Предоставяме допълнителни социални придобивки за служителите си с цел повишаване на мотивацията им.
 • Безпрекословно спазваме човешките права.
Какви услуги предлагаме

МЕЖДУНАРОДНИ
КУРИЕРСКИ
УСЛУГИ

ВЪТРЕШНИ
КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

СУПЕР ЕКСПРЕСНИ
КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

Courier_services_in_time cars

За контакт

гр. София п.к. 1528

Централен офис
ул. Неделчо Бончев №41
тел.: 0700 1 88 77, *9696

„ИН ТАЙМ“ ООД
ЕИК: 121094705
ДДС №: BG121094705
България, гр. София, р-н Искър,
ул. Неделчо Бончев №41

  Информационната политика за защита на личните данни на „Ин Тайм“ ООД

  Личните данни, които предоставяте следва да се отнасят единствено до Вас.

  Позвънете сега!