ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ИН ТАЙМ ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР?

НАД 30 ГОДИШНА ИСТОРИЯ И НАТРУПАН ОПИТ КАТО ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА UPS ЗА БЪЛГАРИЯ

United Parcel Service UPS е създадена през 1907г. в Сиатъл, САЩ и е най-старата куриерска фирма в света. Днес, бизнесът започнат от няколко младежи като разнос по домовете, представлява глобална логистична мрежа покриваща всички континенти, предлагаща транспортни решения по въздух, земя и море.

Ин Тайм куриер е съзадена през 1990 година и още от първата си година става доверен, оторизиран партньор на UPS за предоствянето на международни транспортни услуги в страната.

Ин Тайм куриер е първата частна компания за куриерски услуги в България. В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, предлага куриерски услуги от най-висок клас.

С помощта на над 266 самолета, собственост на UPS и над 316 чартърни, 540 000 служители гарантират, че Вашите лични и служебни пратки – писма, мостри, каталози, резервни части, уреди и апаратура, книги и др. ще достигнат до получателите си в над 220 страни и територии по света. Ежедневно в системата на UPS преминават над 24,7 милиона пакета и документа.

В резултат на дългогодишния си опит при предоставянето на куриерски, транспортни и логистични услуги Ин Тайм разполага с мотивиран екип от служители, притежаващ богат опит и потенциал за адаптация към динамично променящите се потребности на клиентите.

КОНТРОЛ НАД ПРОЦЕСИТЕ

Пратките, които обработваме в нашата мрежа, се проследяват на всеки етап от транспортирането, за да осигурим безпроблемното им придвижване, както и надеждността на предлаганите услуги.

БОГАТ НАБОР ОТ УСЛУГИ ЗА СТРАНАТА И ЧУЖБИНА

Мрежата на Ин Тайм обслужва всички населените места в България, като доставките се осъществяват посредством надеждната ни куриерска мрежа. Това позволява на компанията да предлага широка гама от услуги с различно време на доставка и качество на високо ниво.

Услугите Сити Експрес® са специализирани експресни куриерски услуги с акцент върху скоростта на доставката и в създаването на индивидуални, специфични решения за иновативни бизнеси. Услугите са създадени с цел предоставяне на клиентите ни на възможност за доставка на същия работен ден на територията на Столична Община, Божурище и Костинброд.

В качеството си на оторизирана фирма – изпълнител за услугите на UPS за България, Ин Тайм предлага и международни услуги с висок стандарт за качество. Широката гама от услуги с добавена стойност за клиента непрекъснато се обновява. Ежедневният полет от и до София осигурява регулярен превоз на пратките, тръгващи от България, до разпределителните центрове на UPS. След необходимата обработка и само след няколко часа те се пренасочват и поемат към дестинации от цял свят. Освен експресни доставки, UPS осигурява и ежедневен сухопътен транспорт за и извън ЕС.

ФОКУС КЪМ ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ

Удобна за електронната търговия е нашата услуга Пощенски паричен превод. Тя се предлага без допълнително оскъпяване и без изискване за минимален оборот. Ин Тайм има създадени специализирани клиентски приложения, с които бързо и лесно бихте могли да подготвяте товарителници, заявки и различни справки.

ПРОФЕСИОНАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Всички наши бизнес клиенти имат подкрепата на добре обучените ни Търговски представители, с помощта на които могат да получат информация относно видовете услуги, техните цени и възможностите на куриерската ни мрежа.

ОБУЧЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ В ОТДЕЛ „ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ“

В случай, че желаете да получите информация по телефон или имейл, нашите колеги са на Ваше разполжение от 8:30 до 18:00 часа във всички делнични дни и събота от 9:00 до 12:00часа.

Можете да направите заявка за посещение на куриер, справка за цена, информация за транзитно време, да подадете рекламация или споделите препоръка за нашата работа.

СОЦИАЛНО ОТГОВОРНА КОМПАНИЯ

Инициативи в защита на околната среда

Като организация осъзнаваме своята отговорност за съхраняването на природните ресурси и се стремим непрекъснато да разширяваме мерките за опазване на околната среда.

 • Насърчаваме използването на електронни средства за комуникация в ежедневната дейност на компанията и намаляваме хартиените документи.
 • Разделно събираме отпадъците.
 • При възможност  използваме рециклируеми материали в дейността на компанията.
 • Нашите полиетиленови куриерски опаковки са произведени от партньори, използващи възобновяеми източници на енергия.
Социално отговорни инициативи

Ние от Ин Тайм се стремим да сме реален участник в подпомагането на благотворителни и социални каузи, които имат пряко влияние върху обществото.

Подпомагаме социално-отговорни инициативи и организации с логистичен и финансов ресурс.

Служители и условия на труд
 • Осигуряваме здравословни и безопасни условия на труд на служителите си.
 • Спазваме трудовото и осигурителното законодателство.
 • Разработваме програми за обективно и справедливо заплащане на положения труд.
 • Насърчаваме лесната и честна комуникация между ръководството и служителите.
 • Предоставяме допълнителни социални придобивки за служителите си с цел повишаване на мотивацията им.
 • Безпрекословно спазваме човешките права.

Какви услуги предлагаме

МЕЖДУНАРОДНИ
КУРИЕРСКИ
УСЛУГИ

ВЪТРЕШНИ
КУРИЕРСКИ УСЛУГИ

БЪРЗИ
ГРАДСКИ КУРИЕРИ

За контакт

гр. София п.к. 1528

Централен офис
ул. Неделчо Бончев №41
тел.: 0700 1 88 77, *9696

„ИН ТАЙМ“ ООД
ЕИК: 121094705
ДДС №: BG121094705
България, гр. София, р-н Искър,
ул. Неделчо Бончев №41

  *Запознат съм и приемамИнформационната политика за защита на личните данни на „Ин Тайм“ ООД

  Личните данни, които предоставяте следва да се отнасят единствено до Вас.

  Call Now ButtonПозвънете сега!