Доставка в предварително определен ден до дестинации извън Европа

Икономична услуга за доставка в определен ден на пратки, които не са толкова спешни, до дестинации извън ЕС.
Лесно може да узнаете сроковете за доставка чрез услугата UPS Expedited, като посетите раздела “Изчисляване на времето и цената” на българската страница на www.ups.com.

Предлага се за над 200 държави и територии.
• Идеален избор за пратки, които не са толкова спешни.
• Доставката в определен ден Ви позволява да планирате предварително.
• Доставка от врата до врата с освобождаване на стоките от митницата.
• Предлагат се и услуги за внос на стоки. За по-подробна информация, моля, използвайте инструмента “Изчисляване на времето и цената” на сайта www.ups.com.
• Не се предлага за вътрешни пратки.

При промяна в цената на горивото UPS си запазва правото да определя или изменя допълнителна такса върху тарифите си на стойност, отразяваща съответното увеличение на преките експлоатационни разходи.

Допълнителната такса гориво се начислява върху транспортните разходи и за следните допълнителни услуги: Съботна доставка, Доставка и приемане в разширени и отдалечени зони, Доставка до дома, Допълнителна такса за големи пакети, Такса допълнителна обработка, Такса за пакети над максималните граници.

Допълнителни услуги

Определете теглото, върху което се начислява цената за куриерската услуга.

Определянето на общото, действително (реалното) тегло на дадена пратка се извършва с помощта всеки подходящ измерителен уред (кантар). В транспорта освен реалното се използва и т.н. „обемно тегло“, което се изчислява според размерите на пратката (широчина, дължина и височина на пакета).

Тарифите за транспорт се определят в зависимост от реалното или обемното тегло, като се таксува по-голямата величина.

Определяне на обемното тегло на Вашата пратка се извършва по следния начин:

  1. Изчислете обема Умножете дължината по ширината и по височината в сантиметри (закръглени до последния цял сантиметър) на всеки пакет. Когато пратката е от повече от един пакет, съберете получените резултати за всички пакети. Този сбор представлява общия обем на пратката.
  2. Определяне на обемно тегло: Разделете обема на пратката на 5 000, за да определите обемното тегло (в килограми). Закръглете частите от килограма нагоре до следващия половин килограм или до следващия цял килограм.

IN-TIME-UPS-OBEMNO -TEGLOДължина(см) x Широчина(см) x Височина(см) / 5000 = Обемно Тегло(кг)

Адекватната опаковка е ключова за успешното транспортиране на Вашата пратка.

Правилния избор на опаковка е отговорност на изпращача.

Нашите съвети, как да опаковате Вашите пратки можете да прочетете тук.

Ключово за качествената и навременна доставка са коректния и пълен адрес на получателя, лице за контакт и телефон.

Заявка за куриер можете да направите през всички делнични дни чрез формата на сайта ни „Заявка за куриер“, на национален телефон:
0700 1 88 77 или кратък номер за достъп от мобилни телефони *9696. Заявка за посещение на куриер същия ден се подава межу 9:00 и 16:00 часа.

За нашите клиенти, работещи с фирмени договори е предвиден онлайн портал My.intime.bg, където можете лесно да създавате товарителници, да заявите посещение от куриер и да получите лесен достъп до различни справки.

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси

Позвънете сега!