Доставка на следващата сутрин в цяла Европа и доставка в определено време в цял свят.

• Доставка до повечето бизнес зони в България до 12:00 ч. на обяд на следващия ден.
• Доставка още в 10:30 ч. и най-късно до 12:00 ч. на следващия ден до повечето бизнес адреси в Европа
• Доставка до 10:30 ч. и най-късно до 12:00 на втория работен ден до повечето бизнес адреси в САЩ и основни бизнес зони в Канада.
• Доставка в определено време най-късно до 12:00 ч. след два до три работни дни до повечето бизнес зони в Азия.

Възможностите за доставка с тази много бърза услуга, зависят от държавата на изпращане и от дестинацията.
Лесно може да узнаете сроковете за доставка с услугатa UPS EXPRESS , като посетите раздела “Изчисляване на времето и цената” на българската страница на www.ups.com.

• Гаранция за връщане на парите*.
• Идеален избор за спешните пратки, които трябва да пристигнат преди обед.
• Безплатни опаковки от UPS за Ваше удобство.
• Предлагат се и услуги за внос на стоки. За да получите по-подробна информация, моля използвайте инструмента “Изчисляване на времето и цената” на сайта www.ups.com.

При промяна в цената на горивото UPS си запазва правото да определя или изменя допълнителна такса върху тарифите си на стойност, отразяваща съответното увеличение на преките експлоатационни разходи.

Допълнителната такса гориво се начислява върху транспортните разходи и за следните допълнителни услуги: Съботна доставка, Доставка и приемане в разширени и отдалечени зони, Доставка до дома, Допълнителна такса за големи пакети, Такса допълнителна обработка, Такса за пакети над максималните граници.

*Гаранция за връщане на парите
Съществуват ограничения. Гаранцията за връщане на парите означава, че при поискване ще възстановим разходите Ви по изпращане на пратката, ако не сме направили опит да я доставим в срок. Пълна информация за нашата гаранция за връщане на парите ще намерите на страница 48 в настоящия справочник и в раздел “Правила и условия на UPS за превоз на пратки”.

Допълнителни услуги

Определете теглото, върху което се начислява цената за куриерската услуга.

Определянето на общото, действително (реалното) тегло на дадена пратка се извършва с помощта всеки подходящ измерителен уред (кантар). В транспорта освен реалното се използва и т.н. „обемно тегло“, което се изчислява според размерите на пратката (широчина, дължина и височина на пакета).

Тарифите за транспорт се определят в зависимост от реалното или обемното тегло, като се таксува по-голямата величина.

Определяне на обемното тегло на Вашата пратка се извършва по следния начин:

  1. Изчислете обема Умножете дължината по ширината и по височината в сантиметри (закръглени до последния цял сантиметър) на всеки пакет. Когато пратката е от повече от един пакет, съберете получените резултати за всички пакети. Този сбор представлява общия обем на пратката.
  2. Определяне на обемно тегло: Разделете обема на пратката на 5 000, за да определите обемното тегло (в килограми). Закръглете частите от килограма нагоре до следващия половин килограм или до следващия цял килограм.

IN-TIME-UPS-OBEMNO -TEGLOДължина(см) x Широчина(см) x Височина(см) / 5000 = Обемно Тегло(кг)

Адекватната опаковка е ключова за успешното транспортиране на Вашата пратка.

Правилния избор на опаковка е отговорност на изпращача.

Нашите съвети, как да опаковате Вашите пратки можете да прочетете тук.

Ключово за качествената и навременна доставка са коректния и пълен адрес на получателя, лице за контакт и телефон.

Заявка за куриер можете да направите през всички делнични дни чрез формата на сайта ни „Заявка за куриер“, на национален телефон:
0700 1 88 77 или кратък номер за достъп от мобилни телефони *9696. Заявка за посещение на куриер същия ден се подава межу 9:00 и 16:00 часа.

За нашите клиенти, работещи с фирмени договори е предвиден онлайн портал My.intime.bg, където можете лесно да създавате товарителници, да заявите посещение от куриер и да получите лесен достъп до различни справки.

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси

Позвънете сега!